El projecte sociocultural 'Fem un Museu' gira enguany al voltant de la literatura


Temes relacionats

Sant Cugat dedica una jornada als efectes positius de l'art en discapacitats (11/mar/14)


  • Comparteix:

Els integrants de la 5a edició de 'Fem un Museu' / Foto: Localpress

Els integrants de la 5a edició de 'Fem un Museu' / Foto: Localpress

El projecte 'Fem un Museu' del Museu de Sant Cugat, que acosta el món artístic a persones en risc d'exclusió social o amb alguna discapacitat, se centra enguany en la literatura. Aquesta iniciativa, que arriba a la cinquena edició, proposa sessions cada dimecres de cinc a set de la tarda fins al 9 d'abril. El 3 de juny s'inaugurarà l'exposició 'Fem un Museu 2014', on es mostrarà el llibre creat dels participants del taller.

'Fem un Museu' té la presència de 10 artistes santcugatencs, que acompanyen els 10 participants del taller durant les sessions de treball per crear una obra conjunta. A més, el projecte té la col·laboració de l'escriptora santcugatenca Pili Egea, que farà un text per a l'ocasió i presentarà el llibre fet pels alumnes durant la inauguració de l'exposició. En aquest acte, també es projectarà un documental de Roger Comella 'Fem un Museu' on es mostrarà tot el procés de treball.

L'exposició dels projectes es podrà visitar al claustró del Museu del Monestir del 2 al 29 de juny i de l'11 al 30 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.