La ciutat, escenari teatral per celebrar el dia de les arts escèniques


  • Comparteix:

La companyia Espiral participarà a les activitats / Foto: Teatreespiral.santcugatentitats.net

La companyia Espiral participarà a les activitats / Foto: Teatreespiral.santcugatentitats.net

La ciutat reivindicarà la importància de les arts escèniques amb la celebració del Dia Mundial del Teatre, que tindrà activitats que començaran dijous de la setmana vinent i s'allargaran fins dissabte. L'espectacle 'Nenes buscant la intel·ligència' obrirà aquesta celebració, que està organitzada per la Taula d'arts escèniques.

Sant Cugat s'omplirà d'activitats teatrals a partir de dijous de la setmana vinent. A les set de la tarda, es llegirà el Manifest del Dia Mundial del Teatre a la plaça d'Octavià i, després, començarà una vintena d'activitats que reten homenatge a les arts escèniques.

A dos quarts de vuit, l'activitat es traslladarà al restaurant El Mesón, on Dolors Vilarasau oferirà la ponència 'El Teatre, del Carnaval a la Quaresma'. L'actuació de la companyia Planeta Impro amb 'Improshow.cat', que tindrà lloc a les nou al Casal de TorreBlanca, tancarà la primera jornada.

Divendres el Teatre-Auditori acollirà l'activitat principal de la ciutat amb la representació de 'Dones com jo'. T de teatre assumeix el muntatge que començarà a les nou del vespre. Els barris també participaran en la vetllada i per aquest motiu 'El criat de dos amos' es representarà al Teatre de Mira-sol.

Les activitats es tancaran dissabte quan algunes places i indrets de la ciutat es convertiran en escenaris per a les companyies teatrals santcugatenques. D'aquesta manera, Teatre Espiral representarà 'La Monyos', In-Fusió Teatre 'Parlem de Vinyoli', Fila Zero portarà 'La comèdia de l'olla' i Mira-sol Teatre 'El metge a garrotades'. Els muntatges començaran a les onze i les companyies actuaran de forma simultània als escenaris ubicats a la plaça de la Vila, la plaça de Barcelona i el Mercat de TorreBlanca i aniran rotant.

Les activitats es completen amb uns recitals de poesia a la Casa de Cultura que començaran a tres quarts de dotze i amb quatre circuits d'actuacions itinerants en llocs com Can Ninot, Tallers de teatre de Sílvia Servan, Rambla del Celler i la Companyia Patawa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.