'La gran Belleza', Òscar al millor film estranger, arriba als cinemes locals


  • Comparteix:

Fragment del cartell oficial del film

Fragment del cartell oficial del film

'La gran belleza', premiada amb l'Oscar al millor film estranger, aterra aquest divendres a les sales Cinesa. La mateixa sala i també els Yelmo projecten 'El Gran Hotel Budapest', amb Edward Norton, Owen Wilson i Ralph Fiennes, i 'Non-Stop', del català Jaume Collet-Serra.

A 'La gran belleza', Sorrentino mostra la trama de relacions que es teixeixen a Roma durant els mesos d'estiu entre nobles decadents, polítics, criminals d'alta volada, periodistes, actors, artistes i intel·lectuals. El centre d'aquestes reunions és un escriptor d'un sol llibre que assisteix a la desfilada d'aquests personatges poderosos pero insubstancials i depriments.



'El Gran Hotel Budapest' tracta la història d'un llegendari recepcionista d'un famós hotel europeu en el període d'entreguerres i la seva amistat amb un jove treballador que arriba a ser el seu protegit. La cinta inclou el robatori i la recuperació d'un quadre renaixentista i la lluita per una enorme fortuna familiar dins del marc dels problemas que va patir Europa durant la primera meitat del segle XX.



L'altra estrena compartida per les dues sales, 'Non-Stop', està dirigida pel català Jaume Collet-Serra. És un thriller que explica com un oficial de l'exèrcit nord-americà embarcat en un vol de Nova York a Londres comença a rebre missatges de text anònims que amenacen de matar un passatger cada 20 minuts si no es compleixen les seves exigències. Els 146 passatgers de l'avió passen a ser alhora sospitosos i potencials víctimes del misteriós anònim.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.