Vuit artistes exposaran a la Casa Aymat de la mà de la Biennal d'Art Contemporani


Temes relacionats

La Biennal d'Art Contemporani Català tindrà continuïtat (30/gen/14)

La Biennal d'Art Contemporani desapareix per dificultats econòmiques (30/abr/13)

Josep Canals: 'És important reconèixer que som un país creatiu' (29/gen/13)


  • Comparteix:

El jurat s'ha reunit aquest divendres

El jurat s'ha reunit aquest divendres

Vuit joves artistes de diferents llocs de Catalunya seran els protagonistes de la 19a edició de la Biennal d'Art Contemporani Català, organitzada per la Canals Galeria d'Art. La mostra, que pretén donar visibilitat als joves creadors i mostrar les tendències artístiques del moment, donarà el tret de sortida el 2 d'abril a la Casa Aymat. Una de les novetats d'enguany és que els visitants també podran consultar totes les obres que s'han inscrit a la present edició.

Fa poc menys d'un any l'organització de la Biennal, a càrrec de la galeria santcugatenca, va anunciar que la mostra no es faria per manca de pressupost. A finals de gener el director de l'espai, Josep Canals, va explicar que la iniciativa tiraria endavant gràcies a la col·laboració amb els patrocinadors i l'Ajuntament. Això sí, aquesta 19a edició tindrà un format més reduït i no serà tan itinerant com els anys anteriors. A més, la seva celebració no garanteix futures edicions.

En aquesta edició la Biennal ha fet una forta aposta per fer difusió a través de les xarxes socials. En total s'han rebut prop de 50 propostes, el que representa la meitat que en els anys anteriors. A diferència dels altres anys, els visitants podran consultar totes les obres presentades a la convocatòria, no només les guanyadores. Amb aquesta novetat es vol posar en valor les altres peces presentades i mostrar la feina del jurat a l'hora de triar la selecció definitiva.

Els artistes seleccionats són Albert Arribas, Carles Azcón, Xiana Gómez, Sergio Mesa, Míriam Rialp, Irene Solà, Bernat Soler i Ruth Sòria.

De la seva banda, el jurat està format per Josep Canals; el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins; el director de la Fundació Arranz-Bravo, Albert Mercadé; el crític d'art, historiador i filòsof, Arnau Puig; la vicedegana de Cultura de la Facultat de Belles Arts de la UB, Mar Redondo; i l'artista Aureli Ruiz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.