Sant Cugat celebra el Dia Mundial del Teatre amb activitats arreu de la ciutat


  • Comparteix:

Fila Zero és una de les companyies santcugatenques que se suma al Dia Mundial del Teatre

Fila Zero és una de les companyies santcugatenques que se suma al Dia Mundial del Teatre

La ciutat reivindica, entre aquest dijous i dissabte, la importància de les arts escèniques amb la celebració del Dia Mundial del Teatre que porta al carrer les creacions de les companyies locals. Organitzats per la Taula d'Arts Escèniques, els actes comencen a les set del vespre amb la lectura del manifest a la plaça d'Octavià i l'espectacle 'Nenes buscant la intel·ligència', de Les Xandrines.

Després de la lectura del manifest, signat enguany per l'actriu Àngels Bassas, l'activitat es traslladarà a dos quarts de vuit del vespre al restaurant El Mesón, on Dolors Vilarasau oferirà la ponència 'El Teatre, del Carnaval a la Quaresma'. L'actuació de la companyia Planeta Impro amb 'Improshow.cat', que tindrà lloc a les nou al Casal de TorreBlanca, tancarà la primera jornada.

La majoria dels grups teatrals participants al programa d'activitats han destacat la importància d'una iniciativa que porta als ciutadans l'autèntic teatre de proximitat. Així ho expliquen la membre dels Tallers de Teatre Sílvia Servant, Anna Enrich, un dels actors de Fila Zero, Ferran de Juan. i l'actriu Sònia Guimerà, per part d'Amics de Pedra i Sang i Galeria de Poetes.

Companyies

És un dia molt bonic per fer teatre que és el que fem cada dia. / Fem un fragment de 'La comèdia de l'olla', una adaptació de l'adaptació. / Volem alimentar l'esperit dels ciutadans.


La programació continua divendres, al Teatre-Auditori, amb la representació de 'Dones com jo'. T de Teatre assumeix el muntatge que començarà a les nou del vespre. Els barris també participaran de la jornada amb 'El criat de dos amos', al Casal de Mira-sol.

Les activitats es tancaran dissabte quan algunes places i indrets es convertiran en escenaris per a les companyies teatrals santcugatenques. D'aquesta manera, Teatre Espiral representarà 'La Monyos', In-Fusió Teatre 'Parlem de Vinyoli', Fila Zero portarà 'La comèdia de l'olla' i Mira-sol Teatre 'El metge a garrotades'. Els muntatges començaran a les onze i les companyies actuaran de forma simultània als escenaris ubicats a la plaça de la Vila, la plaça de Barcelona i el Mercat de TorreBlanca i aniran rotant.

Les activitats es completen amb uns recitals de poesia a la Casa de Cultura que començaran a tres quarts de dotze i amb quatre circuits d'actuacions itinerants en llocs com Can Ninot, Tallers de teatre de Sílvia Servan, Rambla del Celler i la Companyia Patawa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.