Comença a caminar la nova edició de la Biennal d'Art


Temes relacionats

Vuit artistes exposaran a la Casa Aymat de la mà de la Biennal d'Art Contemporani (21/mar/14)

La Biennal d'Art Contemporani Català tindrà continuïtat (30/gen/14)


  • Comparteix:

Visitants d'una edició anterior de la Biennal

Visitants d'una edició anterior de la Biennal

La 19a edició de la Biennal d'Art Contemporani Català itinerant per Catalunya s'inaugura aquest dimecres a les set de la tarda a Sant Cugat. L'exposició, que vol mostrar el talent de vuit joves artistes, tindrà la primera parada a la Casa Aymat. La mostra comptarà amb una vídeo-instal·lació que permetrà consultar totes les propostes que ha rebut la convocatòria i les obres que s'han seleccionat.

L'exposició, organitzada per la Canals Galeria d'Art, tindrà un format més reduït que altres edicions a causa de la manca de pressupost. Tot i això, la 19a edició de la mostra tindrà un sistema amb el qual es podran consultar totes les obres presentades i les seleccionades.

El jurat està format per Josep Canals; el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins; el director de la Fundació Arranz-Bravo, Albert Mercadé; el crític d'art, historiador i filòsof, Arnau Puig; la vicedegana de Cultura de la Facultat de Belles Arts de la UB, Mar Redondo; i l'artista Aureli Ruiz. El jurat ha seleccionat per l'edició d'enguany vuit joves que representen les últimes tendències plàstiques del país: Albert Arribas, Carles Azcón, Xiana Gómez, Sergio Mesa, Míriam Rialp, Irene Solà, Bernat Soler i Ruth Sòria.

Tot i que se celebri enguany aquesta mostra, es posa en dubte que l'any vinent es pugui tornar a celebrar per la manca de suport i de pressupost. La mostra es mantindrà a la Casa Aymat fins el 29 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.