El concert solidari del Rotary recapta 6.750 euros per a Creu Roja


  • Comparteix:

El Rotary Club ha recaptat uns 6.750 euros per a Creu Roja amb el tradicional concert 'Música per a la solidaritat', que aquest diumenge ha arribat a la seva 7a edició. L'entitat ha fet vibrar els assistents al Teatre-Auditori amb la Porta dels Somnis i els Incombustibles, una aposta per la música moderna amb la intenció d'ampliar els horitzons d'aquesta iniciativa cap a un públic més jove.

El Rotary Club ha apostat en aquesta ocasió per la música moderna, després de sis concerts en què la música clàssica ha estat la protagonista.

Per la membre del Rotary i organitzadora del concert, Montse Morral, aquest nou estil busca atreure més públic jove i ampliar, així, la iniciativa.

Montse Morral

Hem canviat el perfil de concert perquè vam començar amb música clàssica. Aquest any hem sigut molt innovadors, tenim un perfil de música pop-rock.


El canvi ha atret unes 450 persones fins al Teatre-Auditori i ha aconseguitt 6.750 euros amb la venda d'entrades que es destinaran íntegrament a la delegació de Sant Cugat, Valldoreix i Rubí de la Creu Roja. El coordinador de la delegació local, Xavier Royo, ha explicat que aquests fons permetran ajudar a famílies afectades per la crisi amb els 'kits de suport social'.

Xavier Royo

Els fons que es recaptin avui es volien destinar al projecte 'Kits de suport social'. Consisteix a donar ajudes que intenten pal·liar les situacions d'algunes famílies en aquests moments difícils.


Els encarregats de donar forma a la iniciativa solidària han estat els grups la Porta dels Somnis i Els Incombustibles, que han pujat a l'escenari del Teatre-Auditori per col·laborar amb aquesta proposta. L'acte també ha comptat amb l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.