Mostres, contes, cinema i una creu de Sant Jordi a les biblioteques aquest abril


Temes relacionats

Jaume Cabré, Creu de Sant Jordi, visita dijous Sant Cugat ( 1/abr/14)


  • Comparteix:

Les biblioteques ofereixen diverses propostes / Foto: Santcugat.cat

Les biblioteques ofereixen diverses propostes / Foto: Santcugat.cat

Les biblioteques proposen diverses mostres i activitats pel mes d'abril que van des d'exposicions a lectures de contes passant pel cinema i una trobada dels clubs de lectura amb la presència de l'escriptor Jaume Cabré. La Gabriel Ferrater i la Marta Pessarrodona es reparteixen les activitats on els joves i els més petits tenen un protagonisme especial.

La biblioteca Gabriel Ferrater engega el mes amb dues exposicions en marxa. Es tracta de 'Refugis, cabanes...', obra del Taller Triangle i que es podrà visitar fins dijous de la setmana vinent. 'Llegir Vinyetes' és l'altra mostra que ja es pot visitar i és fruit del treball del Grup Artefakte, que romandrà a l'equipament fins al 3 de maig.

'Una màquina d'espavilar ocells de nit' és l'exposició que agafarà el relleu a partir del 14 d'abril. És obra de Jordi Lara i es podrà visitar a la biblioteca del centre fins al 3 de maig.

A banda de les mostres, els dos equipaments culturals han programat altres activitats. Aquest dijous, l'escriptor i recentment guanyador de la Creu de Sant Jordi Jaume Cabré serà el protagonista de la trobada dels clubs de lectura de la ciutat.

La biblioteca Marta Pessarrodona celebra la seva hora del conte dimecres de la setmana vinent. Serà a les sis de la tarda i té per títol 'Quin dia més estrany!'.

El dissabte dia 12 d'abril, serà el moment perquè els petits practiquin l'anglès. 'Under the sea' és el títol que es llegirà a l'hora del conte en aquest idioma que es farà a la Gabriel Ferrater i anirà a càrrec de Kids & Us School of english.

El dimecres 16 d'abril, els titelles de la companyia Marduix representarà l'espectacle 'Meitat tu, meitat jo' a la Biblioteca Central. Serà en dues sessions a dos quarts de dotze del matí i a la una del migdia.

El teatre també tindrà la presència en aquesta programació. Del 21 al 26 d'abril, també a la Gabriel Ferrater, els Tallers de Teatre Sílvia Servan oferiran durant tot el dia tastets teatrals.

'El llibre dins el llibre' és el títol de la mostra que tancarà el mes a la biblioteca Marta Pessarrodona. Obrirà les portes el dia 22 i es podrà visitar fins el dia 30.

L'origen del cinema serà el protagonista ala proposta 'Chomón per a la mainada'. És la proposta dels contes de cinema, inclosos dins les Sessions de Filmoteca. En aquest espai es donarà a conèixer un dels pioners del cinema de l'Estat espanyol Segundo de Chomón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.