Cugat.cat fomenta la creació literària amb la 7a edició del concurs de microrelats


Temes relacionats

El concurs de microrelats arrenca posant a prova la creativitat santcugatenca (18/mar/14)

Ja es coneixen els premiats del concurs de microrelats i micropoemes de Sant Jordi (24/abr/13)

La 6a edició del concurs de Microrelats estrena categoria en anglès ( 4/abr/13)


  • Comparteix:

Cugat.cat organitza un any més el concurs literari

Cugat.cat organitza un any més el concurs literari

Un telèfon intel·ligent, un curs d'escriptura de l'Ateneu, entrades per al Teatre-Auditori, diversos llibres i cursos d'anglès són els premis que ofereix la 7a edició del concurs de microrelats de Sant Jordi, organitzat per Cugat.cat amb la col·laboració de l'Ajuntament i Sprint Idiomes. Els guanyadors es coneixeran el 23 d'abril durant el programa 'Sant Cugat a Fons - Matins en Xarxa', que s'emetrà en directe des de la plaça d'Octavià.

L'edició d'enguany del certamen literari porta tres categories tant en català com en anglès, una de joves de 12 a 14 anys, una altra de joves de 15 i 17 anys i una per a majors de 18 anys. Els santcugatencs que vulguin difondre la seva escriptura creativa podran enviar el seu microrelat, escrit en font Arial a cos 11, a l'adreça de correu santjordi@cugat.cat fins al 17 d'abril.

El jurat està format per representants de Cugat.cat, l'Ajuntament i l'acadèmia Sprint Idiomes, a més de personalitats locals del món cultural. El magazín 'Sant Cugat a fons - Matins en xarxa' serà l'encarregat d'anunciar els guanyadors durant l'emissió del programa especial de Sant Jordi que, seguint la tradició, s'emetrà en directe des de la plaça d'Octavià durant el matí de Sant Jordi.

Les entitats i empreses col·laboradores són Abacus Cooperativa, l'Ateneu, Llibreria Alexandria, el Celler de Llibres, Llibreria Paideia, el Pati de Llibres, l'editorial Penguin Random House, el Teatre-Auditori, Vodafone i la Xarxa de Centres Cívics i Polivalents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.