El Mag Lari torna a reunir els seus amics a casa seva, al Teatre-Auditori


Temes relacionats

'Splenda', una macroproducció sense perdre l'essència del Mag Lari (18/nov/12)


  • Comparteix:

El cuiner Albert Marimon també ha participat al muntatge amb el Mag Lari

El cuiner Albert Marimon també ha participat al muntatge amb el Mag Lari

El Mag Lari ha tornat a instal·lar-se al Teatre-Auditori per envoltar-se per tercera ocasió a Sant Cugat dels seus amics. L'artista ha ofert aquest divendres la proposta més atrevida, on ha reunit el públic dalt l'escenari en un sopar-espectacle que ha comptat amb la participació d'artistes de diferents disciplines com el mag Chema, el fotògraf Jordi Garcia, el cuiner Albert Marimon, el ballarí Roger Molist i el mentalista Vinuesa.



Diu el Mag Lari que si a un lloc se sent estimat de veritat és al Teatre-Auditori. Aquest divendres els aplaudiments inicials ja han fet evident l'existència d'aquesta passió corresposta. El Mag Lari més proper ha sortit a l'escenari del Teatre-Auditori i ho ha fet envoltat dels espectadors i de tota la seva família. El popular mag, amb el seu humor inigualable i la seva gran capacitat per robar somriures, ha combinat els seus trucs amb diferents actuacions del mag Chema, el ballarí Roger Molist i ha fet participar també el cuiner Albert Marimon i el fotògraf Jordi Garcia.

Minuts abans d'iniciar l'espectacle, el Mag Lari ha explicat a Cugat.cat per què aquesta vegada ha volgut reunir artistes de diferents disciplines.

Mag Lari

Podria dir que se m'han acabat els amics mags...però la veritat és que en aquesta tercera edició he volgut convidar artistes de diferents disciplines perquè passin moltes coses a l'escenari.


Per separar la primera i la segona part de l'espectacle, el públic ha pogut gaudir d'un sopar al vestíbul del teatre que ha preparat el cuiner Albert Marimon, guardonat amb el premi Cuiner de l'Any 2013 per la seva tasca al capdavant del restaurant 'La Cava de Tàrrega'. El Mag Lari ha ofert aquest dissabte un muntatge més convencional titulat 'Màgia de gran format' i diumenge ha estat el torn dels més petits, amb 'Màgia de gran format per a tots els públics'. Tres dies intensos d'espectacles i emocions que demostren que en aquests moments la màgia és més necessària que mai, tal com ha reflexionat el mag.

Mag Lari

La gent ho està passant malament. Espectacles còmics i divertits fan que la gent s'oblidi per uns moments dels seus problemes. Caldria encara més màgia en aquesta vida.


Al gener aquest popular mag, que ha aconseguit mantenir la fórmula perfecta per seguir sorprenent el públic per molt que passin els anys, estrenarà nou espectacle. De ben segur que tard o d'hora el nou muntatge del Mag Lari passarà també per la seva segona casa, pel Teatre-Auditori de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.