L'11a edició de la Cantata de les escoles públiques emociona pares i familiars


Temes relacionats

La cantata infantil arriba avui a l'11a edició amb la participació d'11 escoles ( 9/abr/14)


  • Comparteix:

Fins a 516 alumnes de 2n de primària de les escoles públiques de Sant Cugat han passat per l'escenari del Teatre-Auditori aquest dimecres amb motiu de l'11a edició de la Cantata. El recital ha omplert la platea de l'equipament de familiars dels estudiants que s'han emocionat amb les cançons del muntatge 'L'hora perduda'.

Raimon Romaní ha estat l'encarregat de dirigir les veus dels alumnes en un espectacle basat en pomes de Joana Raspall i música de Jordi Domènech. Un recital que les diferents escoles han treballat durant les lliçons de música de manera coordinada. La història d'un rellotge que perd una hora és el fil conductor del concert, com han explicat els alumnes de l'escola Pi d'en Xandri Adrià Orio i Laia Villalonga.

Alumnes

És la història d'un rellotge que ha perdut una hora, la busca però no la troba. / Hem après les cançons repetint-les moltes vegades i escoltant la música.


El públic estava format per les famílies dels alumnes que no han perdut detall de l'actuació i han aplaudit amb força al final. Cugat.cat ha recollit algunes impressions a la sortida i tots han coincidit a destacar la feina que hi ha al darrere d'aquesta actuació i l'emoció que han sentit.

Públic

Hem vingut tota la família des d'Osca, ens ha encantat, ens ha emocionat. / Tot està molt ben muntat, es nota que hi ha molta feina. / Els nanos han estat molt bé. Crec que els mestres han fet una gran feina.


Aquesta és una cita fixa des de fa més de 10 anys al calendari de la ciutat que, com ha posat de relleu la regidora d'Educació, Esther Salat, està plenament consolidada.

Esther Salat

És un projecte ja consolidat que ha anat creixent. Estem molt contents. Per a mi, és un dels actes del Teatre-Auditori més bonic i emotiu.


La cantata s'ha fet en dues sessions. Hi han participat les escoles Catalunya, Ciutat d'Alba, Collserola, Ferran i Clua, Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall, La Floresta, L'Olivera, Pins del Vallès, Pi d'en Xandri i Turó de Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.