'Mejor otro día', principal estrena avui a la cartellera santcugatenca


  • Comparteix:

Cartell de 'Mejor otro día'

Cartell de 'Mejor otro día'

Els dos cinemes de la ciutat estrenen aquest divendres 'Mejor otro día'. Les sales Yelmo programen, a més, el film francès '9 meses de condena'.

Mejor otro día

El film està basat en el best-seller de Nick Hornby ('Un niño grande', 'Alta fidelidad'). La pel·lícula comença durant la nit de cap d'any a Londres quan quatre desconeguts coincideixen en un gratacels per llençar-se al buit. En lloc de saltar, fan un pacte per continuar vius fins el dia de Sant Valentí. Així comença una amistat impredictible i una autèntica afirmació a la vida. Pierce Brosnan, Toni Collette, Aaron Paul i Imogen Poots.



9 meses de condena

Ariane Felder és una jutge dura amb uns valors impecables i feliçment soltera. De sobte, però, i per sorpresa descobreix que està embarassada sense saber qui és el pare. Una investigació i diversos tests de paternitat després, Ariane descobreix que el 'culpable' és Bob Nolan, un criminal de poca volada perseguit per una terrible agressió. Sense saber com afrontat tot plegat, i amb el maldestre però sincer delinqüent ara instal·lat a casa seva, Ariane intentarà arribar al fons de la veritat i, sobretot, decidir què fer amb la seva nova situació. Aquesta comèdia francesa està protagonitzada per Sandrine Kiberlain i Albert Dupontel.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.