El festival Món Llibre compta un any més amb les recomanacions del Pati de Llibres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Pati de Llibres

Imatge d'arxiu del Pati de Llibres

El festival de literatura per a infants i joves Món Llibre ha comptat un any més amb les llibreteres del Pati de Llibres, que han ofert als visitants les seves propostes a l'espai 'Les sàvies recomanen'. És la sisena ocasió que la llibreria santcugatenca, a través de les seves responsables, està present en aquest esdeveniment de Barcelona que enguany ha arribat a la seva 10a edició.

L'espai 'Les sàvies recomanen' aplega professionals vinculats al món literari que ofereixen als nens recomanacions d'obres, dins d'aquest festival que organitza l'Ajuntament de Barcelona. La responsable del Pati de Llibres, Diana Riba, ha destacat la utilitat d'aquesta proposta, en la qual participa des de fa sis anys.

Diana Ribas

Sempre és un lloc com una biblioteca on els nens parlen amb tu sobre literatura infantil i juvenil.


Ribas també ha posat en valor propostes com aquest festival, que acosta la literatura infantil i juvenil. Un gènere que, segons Ribas, gaudeix de bon estat de salut.

Diana Ribas

La literatura infantil i juvenil no ha vist caure les vendes ni les biblioteques tenen menys els usuaris.


Món Llibre, que enguany ha arribat a la seva 10a edició, és un festival de literatura per a nens. Enguany, s'han sumat a la iniciativa més de 30 editorials de literatura infantil i juvenil, així com altres col·laboradors, en una proposta que ha aplegat durant dos dies més de 50 activitats. El festival està organitzat per l'Ajuntament de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.