'Spider-Man 2: El poder de Electro', en cartellera a Sant Cugat


Temes relacionats

Els cinemes Yelmo estrenen la pel·lícula 'El tour de los Muppets' a la ciutat (16/abr/14)


  • Comparteix:

Fragment de la pel·lícula

Fragment de la pel·lícula

'The Amazing Spider-Man 2: El poder de Electro' s'estrena aquest dijous als dos cinemes de Sant Cugat. Tant Cinesa com Yelmo porten a la ciutat la segona entrega de les aventures de la joventut d'aquest heroi creat per Marvel. Aquesta setmana els cinemes locals han avançat les seves estrenes a dimecres i dijous amb motiu de la Setmana Santa.

'The Amazing Spider-Man 2: El poder de Electro'.

Peter Parker manté una vida discreta acabant l'institut mentre s'ocupa dels dolents vestint-se d'Spider-Man. Tot canvia quan apareix un nou enemic, Electro i un vell conegut, Harry Osborn.

El film està protagonitzat per Andrew Garfield, en el paper de l'heroi emmascarat, i té en el seu repartiment Emma Stone, Jamie Foxx, en el paper de villà, i veterans com Paul Giamatti i l'oscaritzada Sally Field.

La pel·lícula es pot veure a un quart de set de la tarda i a un quart de deu del vespre als cinemes Yelmo, i a les quatre de la tarda, les set del vespre i les deu de la nit als cinemes Cinesa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.