'Los hijos de Kennedy': una generació que ho va tenir i perdre tot


  • Comparteix:

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

L'actor i dramaturg Josep Maria Pou ha tornat aquest divendres al Teatre-Auditori amb l'últim muntatge que ha dirigit, 'Los hijos de Kennedy', que ha omplert l'equipament cultural. L'obra, amb un elenc encapçalat per Maribel Verdú, Ariadna Gil i Emma Suárez, rememora el gran desencant que van viure els Estats Units a la dècada dels 70.



Josep Maria Pou s'ha envoltat d'un gran elenc per recuperar el muntatge teatral 'Los hijos de Kennedy' de Robert Patrick, que ja va estrenar el 1977 al Teatro Bellas Artes. En aquesta ocasió, les actrius Emma Suárez, Ariadna Gil i Maribel Verdú han capitanejat un repartiment que compta també amb els actors Fernando Cayo i Álex García.

Cinc arquetips de la societat nord-americans protagonitzen, cinc anys després de l'assassinat de John Fitzgerald Kennedy, una obra que rememora què va suposar aquell fet de la història en les seves vides. Ho fan recordant aquell gran desencant generalitzat que va envair els Estats Units durant els 70.

Els cinc personatges encarregats de recrear aquella època són un hippy, un homosexual, un soldat del Vietnam, una secretària i una actriu que podria ser perfectament Marilyn Monroe. Si una cosa els uneix és que tots ells són uns fracassats davant la història i romanen enganxats a un passat, el de la dècada dels 60, quan tot estava per fer i tot era possible. Tots ells formen el conjunt perfecte d'una generació que ho va tenir tot a l'abast de les seves mans i ho va perdre gairebé tot. O simplement no va prendre mai consciència que el seu potencial podria desaparèixer pel camí.

El muntatge seguirà ara la seva gira per diferents escenaris de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.