La santcugatenca Izah serà la telonera d'Aloe Blacc al Festival Mas i Mas


Temes relacionats

L'R&B i el soul d'Izah sonarà al festival 'Cruïlla Barcelona' (11/abr/14)

Pantaleó serà present al festival FiM Vila-Seca el 16 i 17 de maig (23/mar/14)


  • Comparteix:

La cantant santcugatenca Izah

La cantant santcugatenca Izah

La cantant santcugatenca Izah serà la telonera d'Aloe Blacc al Mas i Mas Festival. Els dos músics pujaran el 29 d'agost dalt de l'escenari del Palau de la Música en una actuació que servirà de cloenda de la 12a edició del festival.

Izah portarà el seu soul i R & B al Palau de la Música en una actuació que comptarà amb temes del seu últim disc, 'IzaBlues' i temes del seu nou LP que està preparant en solitari.

La cantant de soul té expectatives molt bones per aquesta actuació, on presentarà alguns dels seus nous temes. A més, Isabel Hernández, nom real de l'artista, ha destacat a Cugat.cat que cantar al Palau de la Música és un dels seus somnis.

Izah

Per mi és una gran oportunitat perquè és un festival que té renom aquí a Barcelona i també perquè és al Palau de la Música, que és un somni per mi cantar allà. A més a més m'encanta Aloe Blacc, així que tot és rodó. Estic molt contenta i espero poder gaudir-ho molt.


En aquest concert, Izah precedirà el cantant californià Aloe Blacc. El músic nord-americà, que ha compartit gira pels Estats Units amb Bruno Mars, presentarà el seu nou disc 'Lift your Spirit'. A més, d'actuar al Mas i Mas Festival, Izah també cantarà al Festival Cruïlla i a la FIM de Vila-seca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.