Danses de tots els estils reivindiquen el seu valor amb la mostra Sant Cugat Balla


Temes relacionats

Les escoles de ball santcugatenques s'uneixen pel Dia Mundial de la Dansa (26/abr/14)


  • Comparteix:

Les escoles de dansa de la ciutat han reivindicat el seu valor aquest diumenge amb la 10a mostra Sant Cugat Balla, un espectacle eclèctic que ha posat de manifest el bon estat de salut d'aquesta disciplina al municipi. Actuacions de dansa clàssica, ballet contemporani, hip hop i jazz, entre d'altres, han omplert de dinamisme i moviment el parc de Ramon Barnils per celebrar el Dia Internacional de la Dansa.

Ballarins de totes les edats s'han mogut al ritme de la música per demostrar que la dansa no és un gènere minoritari i per trencar els prejudicis sobre aquesta expressió artística. La mostra ha evidenciat que el ball no és només cosa de dones i que Sant Cugat és una ciutat rica en estils de dansa. A més, els ballarins han demostrat el seu talent, tal com han explicat alguns responsables dels centres participants a Cugat.cat.

Participants

Avui reivindiquem el món de la dansa i la seva presència a la ciutat. / Volem popularitzar-la, mostrar que els ballarins són gent de totes les edats. / A poc a poc va creixent l'interès per la dansa.


Al llarg de més de dues hores de durada, els estils més diversos han pres l'escenari del parc de Ramon Barnils en un espectacle vertebrat per la sincronització, la flexibilitat i la sensualitat. Des de break dance i el ball experimental fins a la dansa tradicional i oriental, la mostra ha servit per popularitzar tots els estils d'aquest gènere artístic arrelat a la ciutat.

La mostra ha comptat amb Esbart Sant Cugat, Centre de dansa Laura Esteve, Centro Popular Andaluz, Escola de Balls de Saló de Sant Cugat, Color Dansa, Escola Sant Cugat, Fusió música i dansa, Gaia, Escola Dansa Grup Mediterrània, Nexus dansa, Taller de dansa i Viviana Hounie Estudi de Dansa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.