Els Gausacs volen convertir la plaça d'Octavià en un referent per Sant Ponç


Temes relacionats

Els Gausacs es desvinculen de l'aparició a una notícia d'ETA al 'Gara' (28/abr/14)

'Gara' il·lustra la notícia d'un comunicat d'ETA amb una foto dels Gausacs (23/abr/14)

Els Gausacs no veuen clara la penalització de les llenyes (16/abr/14)

Els Castellers de Sant Cugat volen arribar als 300 membres (15/abr/14)

Els Castellers incorporen canvis de posicions en l'actuació de Badalona (16/mar/14)

Els Gausacs arrenquen la temporada amb ganes d'incorporar nous castells (10/mar/14)


  • Comparteix:

Els Gausacs en la Diada de Sant Ponç de l'any passat

Els Gausacs en la Diada de Sant Ponç de l'any passat

Els Gausacs volen convertir la plaça d'Octavià en un indret de referència per a grans esdeveniments castellers amb l'actuació de la Diada de Sant Ponç, que tindrà lloc aquest diumenge. L'acte, que comptarà amb la presència dels Castellers de Sabadell, els Xiquets de Reus i els Castellers de la Vila de Gràcia, també vol servir per donar a conèixer els castells i enfortir els vincles entre les colles.

Els camises verdes han engegat aquest dimarts la Quinzena Verda, que consta de diversos assaigs especials per preparar la colla de cara a l'actuació de Sant Ponç.

Els plats forts de la celebració arribaran el cap de setmana. Un sopar i un concert amb els grups The Risas i Dröpools donarà el tret de sortida a la festa divendres. Tot plegat començarà a dos quarts d'onze de la nit a la plaça de la Vila.

La celebració seguirà dissabte a dos quarts de sis de la tarda amb una cercavila que sortirà de la plaça d'Octavià i recorrerà el centre de la ciutat fins a la plaça de Can Quitèria. Allà, els Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Cerdanyola faran l'actuació de vigílies de Sant Ponç a les set de la tarda.

L'actuació central de la diada tindrà lloc diumenge a dos quarts de dotze del migdia a la plaça d'Octavià. Els camises verdes compartiran la plaça amb els Castellers de Sabadell, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Xiquets de Reus. Totes quatre són colles de la gamma de 8 que portaran grans construccions a la plaça. Amb aquesta actuació, els Gausacs volen apropar els castells a Sant Cugat i situar la ciutat al mapa casteller.

A més, durant aquests quinze dies previs a la diada la colla ha organitzat diversos actes interns per fer créixer els vincles entre els grups i generacions de camises verdes. També es duran a terme actes oberts a tothom, com per exemple el torneig de futbolí que tindrà lloc al local dels Gausacs el 14 i 15 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.