El film 'Zarafa' sobre l'amistat entre un nen i una girafa, al Cicle de Cinema Infantil


  • Comparteix:

Fragment de la pel·lícula

Fragment de la pel·lícula

L'amistat entre Maki, un nen de deu anys, i una girafa arriba aquest diumenge a les pantalles de Cinesa amb el film 'Zarafa', que es projecta a les dotze del migdia. La pel·lícula, que s'emmarca en el Cicle de Cinema Infantil, es basa en la història real de l'arribada de la primera girafa a França.

'Zarafa' (2012) narra la història d'una girafa òrfena que el paixà d'Egipte ofereix al rei de França perquè aquest l'ajudi a alliberar Alexandria dels invasors turcs. Maki acompanyarà la girafa en el seu periple fins a París i junts creuaran el desert, viatjaran en globus, navegaran en un vaixell pirata i lluitaran contra llops. El film explora grans temes com l'amistat, el sacrifici i l'esclavitud en una història d'aventures i exotisme.

Dirigida per Rémi Bezançon i Jean-Christophe Lies, ha estat reconeguda amb diversos guardons internacionals. Amb un pressupost de més de vuit milions d'euros, es tracta de la pel·lícula d'animació europea més ambiciosa de la història.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.