L'EMV organitza recitals i concerts d'alumnes per a aquest mes

Els alumnes mostraran el seu talent en diversos concerts / Foto: EMV

Cultura

Publicat el 5/mai/14 per Núria Juanico

L'Escola de Música de Valldoreix (EMV) ofereix recitals i concerts dels seus alumnes durant tot aquest mes. Dues tardes musicals amb conjunts de petit format, un recital de pas de cicle i un concert de cloenda són les propostes del centre perquè els seus estudiants mostrin els coneixements adquirits durant l'any.

La programació arrenca aquest dijous amb una tarda musical encapçalada pels estudiants de saxo, clarinet, violí, viola i guitarra del centre, que actuaran a les sis de la tarda a l'església protestant de Valldoreix. Els alumnes que enguany finalitzen l'ensenyament bàsic i accedeixen als estudis de Grau Mig actuaran dijous de la setmana vinent a la Nau de Cultura de Valldoreix a dos quarts de vuit de la tarda.

El concert de cloenda del curs tindrà lloc dissabte de la setmana vinent i es dividirà en dues sessions. A les cinc de la tarda, els grups de sensibilització mostraran les habilitats adquirides amb un primer espectacle. Més tard, a dos quarts de vuit del vespre, serà el torn dels grups de llenguatge musical i instrumentals. Tots plegats actuaran a la Nau de Cultura de Valldoreix.

Les propostes de l'EMV posaran punt final el 26 de maig amb una tarda musical protagonitzada pels conjunts de petit format de l'escola. El concert tindrà lloc a dos quarts de set de la tarda al Casal de Torreblanca. L'entrada a tots els concerts i recitals és lliure.