El Model Choir de Malawi comença el seu intercanvi cultural a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els membres del Model Choir han visitat Cugat.cat

Els membres del Model Choir han visitat Cugat.cat

El Model Choir de Malawi ha començat el seu intercanvi cultural a Sant Cugat, en què visitarà una vintena d'escoles per donar a conèixer la seva música i establir vincles amb els alumnes. La formació, que ha viatjat a la ciutat de la mà de Petits Músics del Món, participarà aquest dissabte al Mercat Solidari que tindrà lloc a la plaça d'Octavià i que servirà per recaptar fons per al cor.

Un total de 13 membres del Model Choir ha visitat aquest dilluns els estudis de Cugat.cat per explicar la realitat social del país i les activitats en què participaran durant les dues setmanes que s'estaran a la ciutat. El director de Petits Músics del Món, Martí Marín, ha destacat al magazín Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa que l'ONG treballa per millorar l'educació musical del país amb els fons que recapten durant l'intercanvi.

Martí Marín

L'educació musical és un somni a Malawi. Allà tenen molta música però molts menys recursos.


Els membres del Model Choir també participaran aquest divendres a un taller musical que tindrà lloc a les vuit del vespre a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.