L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre rep el Premi Joan Coromines


Temes relacionats

Víctor Alexandre rebrà el Premi Joan Coromines pel compromís amb el català ( 6/mai/14)


  • Comparteix:

Víctor Alexandre en una imatge d'arxiu

Víctor Alexandre en una imatge d'arxiu

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre, el programa 'La Primera Pedra' de RAC1 i els Cinemes Boliche, entre d'altres, han rebut aquest dissabte els guardons dels Premis Joan Coromines que atorga la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL). L'entrega, que enguany ha estat la 13a edició, premia les persones o entitats destacades en la defensa i promoció de la cultura catalana.

La CAL lliura cada any aquest premi a persones o entitats que han destacat per la seva contribució a la normalització de la llengua des dels seus àmbits. En aquesta edició, ha reconegut, entre d'altres, la tasca del periodista, assagista i dramaturg Víctor Alexandre.

L'acte, celebrat al Casal Pere Quart de Sabadell, també ha servir per llegir el manifest del Correllengua 2014 i per anunciar els guanyadors del concurs de cartells per aquest esdeveniment.

El nom del premi és un homenatge al filòleg i lingüista Joan Coromines, autor del diccionari etimològic i complementari de la llengua catalana, entre moltes altres publicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.