Grans construccions castelleres protagonitzen la Diada de Sant Ponç


Temes relacionats

Els membres més joves dels Gausacs es posen a prova abans de Sant Ponç (10/mai/14)

Els Gausacs no veuen clara la penalització de les llenyes (16/abr/14)

Els Castellers de Sant Cugat volen arribar als 300 membres (15/abr/14)

Els Castellers incorporen canvis de posicions en l'actuació de Badalona (16/mar/14)

Els Gausacs arrenquen la temporada amb ganes d'incorporar nous castells (10/mar/14)


  • Comparteix:

Els Gausacs han descarregat el 5 de 7

Els Gausacs han descarregat el 5 de 7

Els Gausacs, els Xiquets de Reus, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Saballuts han convertit aquest diumenge la plaça d'Octavià en l'escenari d'un espectacle casteller de grans construccions. Castells com el 5 de 7, el 4 de 8 i la torre de 8 han protagonitzat la Diada de Sant Ponç en una actuació que anima els camises verdes a continuar treballant per consolidar-se en la gamma de 8.



Al costat de grans colles consolidades en la gamma de 8, els Gausacs han optat per una actuació 'conservadora' i basada en castells de 7. Així, els camises verdes han descarregat el 5 de 7, el 4 de 7 i el 3 de 7, després d'intentar -sense èxit- la torre de 7.

L'actuació no ha superat les expectatives de la colla santcugatenca, que ha preferit no arriscar-se i apostar per construccions que ja dominen, tal com ha apuntat el cap de colla, Toni Castanyer.

Toni Castanyer

No respon a les nostres expectatives de colla. Hem optat per una actuació conservadora. Hem preferit no arriscar-nos i anar més a poc a poc.


Els Xiquets de Reus també s'han mantingut en la gamma de 7 i han descarregat el 5 de 7, el 2 de 7 i el 7 de 7. Els castells de 8 han arribat de la mà dels Saballuts i els Castellers de la Vila de Gràcia. Els primers han assolit el 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 8. Els barcelonins, de la seva banda, han descarregat la torre de 8, el 3 de 8 i un pilar de 6. També han carregat el 4 de 8 amb agulla.

Els caps de colla dels Xiquets, els Saballuts i els Castellers de la Vila de Gràcia s'han mostrat molt satisfets amb els resultats de l'actuació.

Caps de colla

Ha estat molt positiu, tot ha funcionat. / Per nosaltres era un repte important, però la colla ha respost molt bé. / El nostre disseny de temporada es basa en els castells que hem fet avui.


En el marc dels actes de la Quinzena Verda, els Gausacs han organitzat un torneig de futbolí que tindrà lloc al local de la colla dimecres i dijous vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.