Sant Cugat se suma a les celebracions del Dia Internacional dels Museus


  • Comparteix:

Imatge d'una visita teatralitzada de l'any passat

Imatge d'una visita teatralitzada de l'any passat

Sant Cugat se sumarà un any més al Dia Internacional dels Museus amb diverses activitats aquest dissabte i diumenge amb l'objectiu d'apropar el patrimoni cultural i la memòria col·lectiva que recullen a la ciutadania. Totes les seus del Museu de Sant Cugat romandran obertes dissabte de les set de la tarda fins a les dotze de la nit i diumenge de dos quarts d'onze del matí a dos quarts de tres de la tarda.

El Museu de Sant Cugat s'afegeix un any més a la celebració del Dia dels Museus que se celebra anualment cada 18 de maig a diferents indrets d'Europa des del 1977. A Sant Cugat les activitats començaran el dia abans amb una visita comentada a la Biennal d'Art Contemporani al Museu del Tapís Contemporani, a càrrec del galerista Josep Canals a partir de les set de la tarda.

A dos quarts de vuit està programada una visita guiada al Museu del Monestir i a les deu de la nit es farà la visita teatralitzada amb Mira-sol Teatre i tast de vi 'Deixeu parlar els capitell..., ells ho saben tot!'.

L'endemà diumenge, a partir de les onze del matí, l'Oficina de Turisme ofereix l'activitat 'El dia a dia dels monjos a l'Edat Mitjana' que permetrà conèixer com vivien els monjos de la comunitat benedictina del segle XII. Prendrà el relleu la visita guiada al Celler Modernista a partir de les dotze i tancarà la jornada la visita als fons dels Museus de Sant Cugat a càrrec de la tècnica de Patrimoni dels Museus, Alba Rodríguez.

Els 65 museus adherits a la Xarxa de Museus Locals, i ubicats a 52 municipis de la demarcació de Barcelona, s'afegeixen a aquesta commemoració. A Sant Cugat, el Museu de Sant Cugat està format per quatre seus: el Monestir, la Casa Aymat, la capella de Sant Domènec i el Celler Cooperatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.