L'equip de govern aparca per ara la construcció de la sala de concerts


Temes relacionats

L'Ajuntament busca l'entesa amb sales privades per programar música local (18/abr/14)

Dissidència Sònica certifica la mort del projecte de sala de concerts pública ( 2/abr/14)

El conveni entre Ajuntament i els gestors de la sala de Can Solà s'ha extingit (18/mar/14)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la sala Hoboken

Imatge d'arxiu de la sala Hoboken

L'equip de govern descarta de moment la construcció d'una sala de concerts pública pel seu elevat cost, que supera el milió d'euros, segons el regidor de Joventut. Tot i així, Raül Grangé manté que aquest equipament és una necessitat i per això el govern municipal treballa per establir acords amb altres establiments com El Siglo i el Belgrado. Les converses no inclouen de moment el Teatre Sant Cugat, l'antiga sala Hoboken, amb la qual l'Ajuntament mantenia un conveni que ha extingit i del qual, diu, està 'decebut'.

L'equip de govern reconeix que la sala de concerts és una necessitat, però la seva construcció és massa elevada per poder tirar endavant ara la seva construcció. El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha assegurat que aquesta inversió suposa més d'un milió d'euros.

Raül Grangé

Estem buscant alternatives mentre no tinguem més d'un milió d'euros per invertir en la sala, perquè la ciutadania no ho admetria. Ara, hi ha una necessitat.


És per això que el govern municipal està buscant alternatives a la construcció. Les opcions passen, ha reiterat Grangé, per oferir espais per als grups locals com La Unió i els equipaments de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). A més, l'equip de govern està en converses amb El Siglo i el Belgrado per establir convenis. De fet, l'Ajuntament va signar un conveni amb la sala Hoboken davant la impossibilitat de construir la sala de concerts, un acord que segons Grangé no ha funcionat i del qual estan decebuts.

Raül Grangé

Nosaltres com Ajuntament estem decebuts per la línia empresarial de la sala Hoboken. Va ser feble i molt inconstant, i els primers sorpresos vam ser nosaltres.


Tot i així, Grangé no descarta poder establir un nou conveni amb els actuals propietaris de l'espai, que ara funciona sota el nom de Teatre Sant Cugat. El regidor, però, ha advertit que abans de signar un nou conveni esperaran a veure com evoluciona i es consolida aquest projecte empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.