'Godzilla', principal estrena avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell de 'Godzilla'

Cartell de 'Godzilla'

'Godzilla' és la principal estrena a les sales de cinema de Sant Cugat. El film es podrà veure tant a Cinesa com a Yelmo. En aquest últim, a més, també es projectarà l'espanyola 'Por un puñado de besos' i 'Nueva vida en Nueva York'.

'Godzilla'
El fim de ciència ficció és una espectacular aventura que arriba a les pantalles de la mà de Warnes Bros Pictures i Legendary Pictures. La nova entrega de 'Godzilla' és un èpic renaixement de les emblemàtiques pel·lícules de la productora japonesa Toho. En aquesta ocasió, el monstre més famós del món s'enfronta a les maleïdes criatures que, animades per l'arrogància científica de la humanitat, amenacen l'existència humana.

'Godzilla' està dirigida per Gareth Edwards i protagonitzada per Juliette Binoche, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen i Aaron Taylor-Johnson.



'Por un puñado de besos'
Aquesta romàntica pel·lícula espanyola explica la història de Sol i Dani i la seva primera cita. La seva conversa, però, no és l'habitual. Mesos abans de la quedada, els somnis de Sol, una bonica i sensible noia de 21 anys, es van trencar tràgicament. Malgrat això, va descobrir que l'amor era per ella una necessitat i és per això que va començar la cerca d'una ànima bessona amb qui compartir tot el temps que fos possible. Amb tot, Dani amaga un secret que pot trencar les il·lusions de la parella.

El fim està dirigit per David Menkes i protagonitzat per Ana de Armas, Martiño Rivas, Joel Bosqued, Megan Montaner i Marina Salas.



'Nueva vida en Nueva York'
La pel·lícula és una comèdia romàntica que parla de la vida de Xavier, que es complica quan la seva dona, Wendy, decideix traslladar-se a Nova York amb els fills. Uns mesos després, ell també decideix mudar-se ja que no pot suportar la distància amb els seus fills. Xavier passa, però, per la necessitat d'haver de fingir ser el pare d'un nen d'una parella de lesbianes, casar-se amb una xinesa-americana per aconseguir els papers i revifar la flama del seu primer amor, que ve de visita.

El film està dirigit per Cédric Klapisch i protagonitzada per Kelly Reilly, Kevin Bishop, Cécile De France i Audrey Tautou.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.