Els toca el rebre als Diables amb el pregó del 'Nitrad' de la Diada del Foc


Temes relacionats

Els Diables convidaran 25 colles per celebrar el seu quart de segle (18/mai/14)

La ciutat crema amb el correfoc dels Diables (17/mai/14)


  • Comparteix:

El pregó de la Diada del Foc a càrrec del programa 'Nitrad' de Cugat.cat ha fet tastar als Diables de la seva pròpia medicina. Els pregoners els hi han dedicat un programa des de la plaça d'Octavià farcit d'ironia i, fins i tot, versots protagonitzats per la colla. D'aquesta manera, la Diada del Foc ha donat el tret de sortida aquest divendres a tres dies d'activitats per difondre la cultura dels Diables.

Aquesta vegada, han estat els Diables al centre dels versots. Els pregoners - Mercè Andrés, Nacho Ferrer i Oriol Martin - del programa 'Nitrad' de Cugat.cat, els han dedicat una retransmissió des de la plaça d'Octavià farcida d'ironia.

Mercè Andrés

Aquesta setmana a l'enquesta hem preguntat quins actes trobeu a faltar a Sant Cugat. Heu contestat un correfoc de veritat i un concert sense The Risas i Dröpools.


El discurs dels pregoners ha posat el to més irònic a la Diada del Foc, que ha arrencat amb una cercavila a càrrec dels Tabalers i els Diablons, encarregats d'arrossegar els santcugatencs fins a la plaça d'Octavià.

La proposta organitzada pels Diables de Sant Cugat arriba enguany a la tercera edició amb l'objectiu de difondre la cultura del foc. Una cita que el president dels Diables, Èric Ricart, considera que s'ha fet el seu espai a l'agenda santcugatenca.

Èric Ricart

És una festa que es coneix i que hem de seguir treballant perquè estigui més consolidada, però que s'ha fet gran.


El ritme a aquesta primera jornada l'han posat els grups Amélie Angebault Quartet, Hellzapoppin' Quintet i un discjòquei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.