Gran participació del públic al concert del 'rapper' santcugatenc MC Riclei


  • Comparteix:

MC Riclei en concert al Casal de TorreBlanca

MC Riclei en concert al Casal de TorreBlanca

Els versos del 'rapper' santcugatenc Mc Riclei han envaït aquest divendres el Casal de TorreBlanca en un concert conjunt amb Mic Soul i el discjòquei Alar. Després de l'actuació ha començat una 'jam session' amb gran participació del públic.



MC Riclei és originari del Brasil, però viu a Sant Cugat des del 2000. Aquest divendres ha portat sobre la tarima els temes de la seva darrera maqueta 'MAKTUB', títol d'origen àrab i que vol dir 'està escrit'. Mic Soul, un altre 'rapper' local, l'ha acompanyat fent els cors i el discjòquei Alar ha estat l'encarregat de cuinar bons ritmes i scratchs a la base.

Els versos de MC Riclei parlen de les seves vivències, de vegades amb repunts crítics, carregant contra la política o tractant temes socials. L'MC ha mostrat el seu rebuig envers el hip-hop comercial que busca el lucre per sobre de les bones lletres.

MC Riclei

Jo crec que les grans masses estan industrialitzant el rap i s'està perdent l'essència. Es mouen molts diners i coses que poc tenen a veure amb el rap. Les meves lletres són per a gent normal.


Després del concert, ha començat la 'jam session', un espai de micròfon obert on el públic ha pogut dir la seva. Una nit de rap alternatiu que ha comptat amb una àmplia participació dalt de l'escenari.

Mc Riclei, l'amfitrió del concert, és un integrant de la cultura hip-hop en totes les seves vessants, però recentment ha decidit aprofundir en el rap i començar a donar a conèixer la seva música.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.