La ciutat crema amb el correfoc dels Diables


Temes relacionats

La 3a Diada del Foc s'anima amb activitats i tallers (17/mai/14)

Els toca el rebre als Diables amb el pregó del 'Nitrad' de la Diada del Foc (16/mai/14)


  • Comparteix:

Els Diables de Sant Cugat han encès els carrers de la ciutat

Els Diables de Sant Cugat han encès els carrers de la ciutat

Els carrers del centre de Sant Cugat s'han encès aquest dissabte al vespre amb el correfoc de la 3a Diada del Foc, on els Diables de Sant Cugat han actuat conjuntament amb els de Castelldefels. Les actuacions de grans i petits de la colla han mostrat que l'entitat es troba en un bon estat de salut i que la Diada del Foc és una cita ja consolidada.

Al matí, els diables han programat diverses activitats infantils, degustacions gastronòmiques i un tast de cervesa artesana. A la tarda, a banda dels correfocs principal i infantil, la plaça d'Octavià ha acollit un taller de maquillatge, una cremada i una xocolatada solidàries. A la nit els Diables han preparat un sopar popular per a 400 persones acompanyat per un espectacle d'humor i els concerts dels grups Festa'n Cat, Rocktambuls i A Batida do Tambor.

Un dels objectius de l'esdeveniment és apropar als santcugatencs les activitats relacionades amb el foc que fan els Diables. En aquest sentit, la cap de Comunicació dels Diables de Sant Cugat, Alba Llibre, ha assegurat a Cugat.cat que els correfocs són segurs, ja que els diables van equipats i la gent que vol participar-hi ha de seguir les normes de protecció. Tot i així, Llibre també ha explicat que en tot moment el correfoc està acompanyat per equips sanitaris.

Alba Llibre

Tots els diables porten un equip de protecció i per la gent que ve recomanem anar vestit de forma apta per un correfoc. A més, sempre acompanyen ambulàncies per si passa alguna cosa.


Els diners recaptats durant tot el cap de setmana es destinen a pagar les despeses de la 3a Diada de Foc i a l'associació d'ajuda a persones amb discapacitat Infinits Somriures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.