'La Nit dels Museus' bat el rècord de participació amb més de 500 assistents


Temes relacionats

'La Nit dels Museus' atrau visitants d'arreu de Catalunya a Sant Cugat (17/mai/14)


  • Comparteix:

'La Nit dels Museus' ha batut el seu rècord d'afluència aquest dissabte amb més de 500 visitants, una xifra que ha superat les expectatives de l'organització. El Dia Internacional dels Museus també ha tingut aquest diumenge una bona acollida amb la participació de prop de 350 persones, segons el Museu de Sant Cugat a Cugat.cat.

El Museu de Sant Cugat, el Museu del Tapís Contemporani i el Celler Cooperatiu han obert aquest dissabte les seves portes en l'edició més participativa de 'La Nit dels Museus'. Bona part de les visites guiades han superat les xifres d'assistència previstes i l'afluència de públic també s'ha situat per sobre de les expectatives de l'organització. En aquest sentit, el director dels Museus de Sant Cugat, Lluís Campins, ha destacat l'èxit de l'esdeveniment i la bona resposta dels participants.

Lluís Campins

'La Nit dels Museus' d'enguany és la que hem tingut més públic. Ha sigut un èxit, amb més de 500 persones que hi han participat.


El Dia Internacional dels Museus, que ha tingut lloc diumenge, també ha ofert visites guiades i una jornada de portes obertes als equipaments de la ciutat. Alguns dels assistents han explicat que ja coneixien l'esdeveniment i que esperaven aquest dia per visitar els museus de la ciutat.

Participants

Fa un parell d'anys que ho coneixem, i sempre ho aprofitem. / M'he assabentat que es feia a Sant Cugat. / Sabíem que era el Dia Internacional dels Museus a la ciutat, i per això hem vingut.


Per primera vegada, el Celler Cooperatiu ha format part dels edificis participants, juntament amb el Monestir i la Casa Aymat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.