'Llach poeta' crea un nou format per assaborir les cançons del cantautor


Temes relacionats

El Siglo acull avui la representació de 'Llach Poeta' ( 9/mai/14)

Joan Berlanga i Albert Flores interpreten la poesia de Lluís Llach ( 8/mar/14)


  • Comparteix:

L'actor santcugatenc Joan Berlanga i el músic Albert Flores protagonitzen l'espectacle 'Llach poeta'

L'actor santcugatenc Joan Berlanga i el músic Albert Flores protagonitzen l'espectacle 'Llach poeta'

La veu de l'actor Joan Berlanga i la música del pianista Albert Flores s'han fusionat aquest diumenge en el recital 'Llach poeta', interpretat a l'Aula Magna del Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels. L'espectacle presenta una nova fórmula de concebre les cançons de Lluís Llach, la deconstrucció, que es basa en recitar les lletres del cantant acompanyades de música.

Una trentena de personas ha experimentat aquest nou format presentat per l'actor santcugatenc Joan Berlanga i pel músic Albert Flores en l'espectacle 'Llach poeta'. El recital està format per 13 cançons del cantautor català Lluís Llach, a més d'incorporar alguns poemes d'altres autors com Màrius Torres. Segons Berlanga, aquest espectacle pretén que la gent entengui el missatge de les lletres de Llach, a més de descobrir aquest nou format que han anomenat deconstrucció.

Joan Berlanga

Estem presentant una nova fórmula, una deconstrucció del que ja està fet. Presentem un altre format, la música amb la paraula. Ens hem trobat amb admiradors d'en Llach que diuen que no recordaven que la lletra fos tant potent.


Una de les tasques més difícils a l'hora de tirar endavant aquest projecte ha estat la selecció de les cançons, segons ha destacat el músic Albert Flores. El pianista ha explicat que es volia aconseguir un fil conductor amb totes les cançons i que l'espectacle tingués sentit per sí mateix.

Albert Flores

Des d'un principi ha estat molt difícil fer una petita selecció de la gran obra que té en Llach. Hem intentat buscar un guió argumental que ens agradés. Hi ha una part de sentiment.


L'atractiu de 'Llach poeta' resideix en la senzillesa de l'espectacle i en la incorporació de la deconstrucció, segons els seus creadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.