L'exposició 'Qui coneix Pere Formiguera?' reuneix els treballs de 120 nens


Temes relacionats

El Taller Triangle exposa a la Casa de Cultura 'Qui coneix Pere Formiguera?' (21/mai/14)

Obre les portes la mostra d'homenatge a Pere Formiguera (10/mai/14)

Un any sense Pere Formiguera ( 9/mai/14)

Sant Cugat promou l'Any Formiguera per recordar el desaparegut fotògraf ( 5/mai/14)


  • Comparteix:

L'exposició 'Qui coneix Pere Formiguera?' ha donat el tret de sortida aquest dimecres amb les obres de més de 120 nens, uns joves artistes que han pogut impregnar-se del llegat i els valors del fotògraf durant l'elaboració d'aquest projecte. La mostra, ubicada a la Casa de Cultura i organitzada pel Taller Triangle d'Arts Plàstiques, és una de les propostes que recordaran el desaparegut artista en el seu any commemoratiu i es podrà veure fins al 20 de juny.

Dibuixos, composicions fotogràfiques, un muntatge audiovisual i escultures de fang i altres materials són les peces que els nens del Taller Triangle exhibeixen a l'exposició. Durant el temps que han invertit en l'elaboració de la seva obra, aquests joves artistes han pogut descobrir la figura i la trajectòria de Formiguera i s'han contagiat d'alguns dels seus valors.

Pares i mares s'han donat cita a la Casa de Cultura per veure el resultat de la creativitat artística dels seus fills, que també han volgut veure la posada en escena. Els participants preguntats per Cugat.cat han explicat què saben sobre el també escriptor i han parlat sobre les seves obres.

Artistes

En Pere Formiguera era un fotògraf molt conegut aquí a la ciutat. / Hem fet un documental. / He fet un gravat en una taula de ferro.


Tot plegat té l'objectiu d'acostar el món cultural de Pere Formiguera als més menuts. En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha celebrat que el Taller Triangle hagi organitzat aquesta iniciativa i ha destacat que els nens hagin pogut tractar l'art des de l'ull fotogràfic del desaparegut santcugatenc.

Mercè Conesa

És una mostra per explicar com es pot mirar la realitat de manera diferent gràcies a una càmera.


L'exposició se situa en l'Any Pere Formiguera, un conjunt d'activitats que durant els propers mesos donaran a conèixer la seva obra i serviran per retre-li un homenatge, aprofitant el primer aniversari de la seva mort. Entretallers ha col·laborat amb la mostra aportant algunes obres també visibles a l'exposició.

La inauguració també ha tingut la presència del germà de l'artista, Santi Formiguera, i de la regidora d'Educació, Universitat i Família, Esther Salat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.