La varietat musical centra la programació de juny d'El Siglo


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'El Siglo

Imatge d'arxiu d'El Siglo

Els concerts de diversos estils musicals omplen la programació de juny de la sala El Siglo. The Risas, EstonoesJazz, la David Mengual Free Spirits Big Band i la Barcelona Nova Fusió són algunes de les propostes.

La programació arrenca dissabte 7 de juny amb el concert de The Risas, que porta un espectacle de música, ball i festa a ritme de funk, soul i disco dels setanta. La cita és a les dotze de la nit.

Agafa el relleu el concert-vermut de diumenge 8 de juny amb EstonoesJazz a partir de dos quarts d'una del migdia.

El següent cap de setmana, el dissabte 14, serà el torn de la David Mengual Free Spirit Big Bang i el seu jazz sonor i ple de contingut. Serà a partir de dos quarts d'una del migdia. A la nit, a dos quarts de dotze, Cuba torna a El Siglo amb la Nit Cubana i la salsa i rumba del grup Lo promiscuo del Son. L'entrada té un preu de tres euros.

El diumenge 15 de juny El Siglo també ofereix una doble proposta. A partir de dos quarts d'una del migdia aterra a l'escenari la Barcelona Nova Fusió per posar ritme al concert-vermut. Proposa un repertori acústic inspirat en la música tradicional que fusiona amb estils tan diversos com els africans i el flamenc. A les set de la tarda, les Xandrines porten la seva darrera obra, 'Dona Sapiens'.

El concert de Nikol Kollars serà el protagonista del dissabte 21 de juny. L'escriptora, actriu i cantant fusionarà estils com el funk, el hip hop i el soul. L'actuació és a les dotze de la nit.

El darrer concert-vermut del mes, diumenge 22, és a càrrec de Chorando Trio, una proposta de jazz i sons brasilers a partir de dos quarts d'una del migdia.

Les propostes tanquen amb la celebració de la revetlla de Sant Joan dilluns 23 de juny amb sopar, espectacle i concert.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.