Els Tallers de Teatre Sílvia Servan analitzen el teatre social

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan analitzen la funció del teatre social

Cultura

Publicat el 26/mai/14 per Núria Juanico

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan exploraran la funció del teatre com a eina de transformació social amb un monogràfic que tindrà lloc dissabte de la setmana vinent a la Casa de Cultura. La jornada combinarà sessions teòriques i jocs i dinàmiques per aproximar els assistents al teatre social i reflexionar sobre la dramatúrgia en la societat actual.

El monogràfic arrencarà a les quatre de la tarda i s'allargarà fins a les vuit del vespre. La iniciativa partirà dels pretextos dramàtics d'Allan Owens per introduir els participants en diverses tècniques del teatre social. A través de jocs i dinàmiques, el monogràfic donarà a conèixer la importància de l'expressió corporal com a llenguatge universal, ensenyarà a treballar la confiança i la coordinació del cos, i mostrarà els recursos dramàtics per muntar una peça de teatre interactiu. També pretén crear un espai de reflexió sobre la globalització i la societat actual.

No es necessiten coneixements previs d'interpretació per formar part del monogràfic, que va dirigit a tothom qui estigui interessat en el teatre social. El preu de l'activitat és de 10 euros per als alumnes dels Tallers de Teatre Sílvia Servan i 15 euros per al públic general. Per inscriure's, cal fer-ho a la secretaria del Teatre la Unió.