La Fundació Vicente Ferrer recapta diners per a l'Índia amb un espectacle


Temes relacionats

La Fundació Vicente Ferrer posa música i ball per combatre la pobresa a l'Índia (20/abr/13)


  • Comparteix:

L'actuació de Bollywood de l'edició anterior al Casal de Torreblanca

L'actuació de Bollywood de l'edició anterior al Casal de Torreblanca

La Fundació Vicente Ferrer recapta aquest dissabte diners per construir habitatges a l'Índia amb un espectacle de Bollywood al Casal de Torreblanca. El muntatge, a càrrec del Centre Asana de Sabadell, comença a les sis de la tarda.

Aquesta és la segona ocasió que la Fundació Vicente Ferrer organitza un espectacle solidari per recaptar fons que es destinaran a la construcció d'un conjunt de cases a l'Índia. La responsable de l'entitat a Sant Cugat, Bridget Hunter, ha explicat que aquests habitatges s'oferiran a les famílies més necessitades i que dormen en indrets amb males condicions.

Bridget Hunter

Són per a les famílies més necessitades. La majoria dormen en males condicions i estan exposats a malalties.


La iniciativa també comptarà amb la projecció del documental 'Comprometidos con Anantapur' i una classe de Bollywood per als assistents. A més, la portaveu de la fundació a l'Índia, Sujatha Baddi, oferirà una xerrada per explicar la seva tasca al país. També s'oferirà un taller de henna i una degustació de dolços i begudes de l'Índia.

El preu de l'entrada a l'espectacle és de vuit euros per als adults i quatre per als infants. Les entrades es poden adquirir al Mercat de Torreblanca, al Centre Comercial de Mira-sol i al Mercat de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.