La Fundació Vicente Ferrer recapta diners per a l'Índia amb un espectacle

L'actuació de Bollywood de l'edició anterior al Casal de Torreblanca

Cultura

Publicat el 31/mai/14 per Núria Juanico

La Fundació Vicente Ferrer recapta aquest dissabte diners per construir habitatges a l'Índia amb un espectacle de Bollywood al Casal de Torreblanca. El muntatge, a càrrec del Centre Asana de Sabadell, comença a les sis de la tarda.

Aquesta és la segona ocasió que la Fundació Vicente Ferrer organitza un espectacle solidari per recaptar fons que es destinaran a la construcció d'un conjunt de cases a l'Índia. La responsable de l'entitat a Sant Cugat, Bridget Hunter, ha explicat que aquests habitatges s'oferiran a les famílies més necessitades i que dormen en indrets amb males condicions.

Bridget Hunter

Són per a les famílies més necessitades. La majoria dormen en males condicions i estan exposats a malalties.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La iniciativa també comptarà amb la projecció del documental 'Comprometidos con Anantapur' i una classe de Bollywood per als assistents. A més, la portaveu de la fundació a l'Índia, Sujatha Baddi, oferirà una xerrada per explicar la seva tasca al país. També s'oferirà un taller de henna i una degustació de dolços i begudes de l'Índia.

El preu de l'entrada a l'espectacle és de vuit euros per als adults i quatre per als infants. Les entrades es poden adquirir al Mercat de Torreblanca, al Centre Comercial de Mira-sol i al Mercat de Valldoreix.