El periodista Josep Maria Martí Rigau publica 'Presidents de prop'


  • Comparteix:

Fragment de la portada del llibre / Foto: Editorial Aresta

Fragment de la portada del llibre / Foto: Editorial Aresta

El periodista santcugatenc Josep Maria Martí Rigau explora la figura dels presidents amb el llibre 'Presidents de prop'. Rigau s'endinsa en la vida pública i privada de quatre presidents electes de la Generalitat de Catalunya i quatre del govern espanyol i reviu amb ells les anècdotes més representatives dels seus mandats.

'Presidents de prop' (Editorial Aresta 2014) traça un recorregut per l'època política de cada president. Amb les figures de Jordi Pujol, Artur Mas i Felipe González, entre d'altres, Martí Rigau ofereix un relat periodístic de cada protagonista i la seva gestió política. L'autor ha explicat que el llibre li ha servit com un exercici de memòria personal i també per humanitzar els líders polítics.

Josep Maria Marti

El faig servir com un exercici de memòria periodística. Em va semblar interessant humanitzar els líders polítics i la política en general.


El llibre es presentarà a Sant Cugat dimarts de la setmana vinent a dos quarts de vuit del vespre al Claustre del Monestir. A l'acte hi intervindran el mateix Martí Rigau, l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el periodista de 'Nació Digital' Quico Sallés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.