Pantaleó, seleccionat per als concerts preliminars del Sona 9


Temes relacionats

Pantaleó serà present al festival FiM Vila-Seca el 16 i 17 de maig (23/mar/14)


  • Comparteix:

Pantaleó puja a l'escenari del Sona 9 per aconseguir el passi a les semifinals

Pantaleó puja a l'escenari del Sona 9 per aconseguir el passi a les semifinals

El grup liderat pel guitarrista i vocalista santcugatenc Gerard de Pablo, Pantaleó, ha estat seleccionat per participar als concerts preliminars del festival Sona 9 que tindran lloc a l'Antiga Fàbrica Damm el 22 i 23 de juliol. La formació d'indie-pop competirà amb 19 grups més en un festival on el jurat i el públic triaran 10 conjunts per passar a les semifinals del Sona 9.

Pantaleó, que rep el seu nom per un personatge santcugatenc, actuarà el dimecres 23 de juliol a l'escenari de la Sala de Màquines, en el marc del Sona 9. Cada dia actuaran 10 grups que portaran les novetats del panorama musical català passant per tots els estils: pop, funk, cançò d'autor, mètal i electrofunk, entre d'altres.

L'última jornada, el jurat escollirà sis formacions i el públic els quatre restants que competiran en les semifinals. La següent fase del Sona 9 serà al setembre en els festivals Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic i BAM de Barcelona.

Pantaleó competirà amb músics com Bartolí amb Accent a la i, Els Nous Amants, El Pezpsiquiatra, Ian Sala, Inexplicable, Manuela Kant, Nuri Total, Oslo, Panda, Pentina't Lula, Pink Poni, Pokers, Recitals a Domicili, Rock Kills Saint Tropez, Sirol!, Trau, Trinitat Nova i Vellut.

El primer treball de Pantaleó porta del nom de 'El concursant'. Gerard de Pablo va ser el líder de la desapareguda banda The City's Last Noise, que va guanyar diversos festivals amb les cançons de 'Secret of an innocent'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.