El Teatre-Auditori acull avui i demà l'estrena catalana de l'últim treball de la Compañía Nacional de Danza


  • Comparteix:

La companyia presentarà tres coreografies noves / Font: Teatre-Auditori

La companyia presentarà tres coreografies noves / Font: Teatre-Auditori

La Compañía Nacional de Danza (CND) estrena nova etapa al Teatre-Auditori de Sant Cugat, que es converteix en la primera ciutat catalana a acollir el nou programa després que es presentés al Teatro de La Zarzuela de Madrid. La companyia presentarà tres noves coreografies en dues representacions úniques a Catalunya que tindran lloc aquest dissabte i diumenge. El seu director, José Carlos Martínez, oferirà una classe magistral de dansa clàssica diumenge al migdia.

'Artifact II', 'In transit' i 'Walking Mad' són les tres noves coreografies que la Compañía Nacional de Danza (CND) presenta aquest cap de setmana al Teatre-Auditori. Tres peces de diferents coreògrafs que, englobades en un mateix espectacle, ofereixen una experiència estètica que proposa un viatge per diferents maneres d'entendre la dansa.

Sobre aquestes peces, José Carlos Martínez ha comentat que representen el nou camí que ha pres la companyia, que barreja classicisme i avantguarda.

José Carlos Martínez

Les peces representen el que serà la Compañía Nacional de Danza en el futur.



Després de presentar el nou programa al Teatro de La Zarzuela de Madrid, la Compañía Nacional de Danza arriba a Sant Cugat per oferir dues funcions úniques a Catalunya, que tindran lloc dissabte a les deu de la nit i diumenge a les set de la tarda.

L'espai també presenta les activitats paral·leles que la companyia ha preparat per a Sant Cugat: un assaig obert aquest dissabte a la tarda i una classe magistral de dansa que el director de la companyia oferirà aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.