De Madrid a Sant Cugat passant per Osca: quin ha estat el procès de creació del millor bombó d’Espanya 2023?

El creador, Raúl Bernal, i Jaume Cot, director de Dulcypas, en parlen al 'Connectats'

230202-ganadorlimonyuzubylapaca.jpg
Bombón de La Paca (Osca) / Foto: Cedida- Raúl Bernal
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
03/02/23 a les 19:15h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

El creador del Millor Bombó d’Espanya 2023, Raúl Bernal, ha explicat en una entrevista al programa ‘Connectats’ l’origen i el procès d’aquest mos de xocolata blanca compost per llimona, yuzu i avellana en diferents textures. Bernal, reconegut el 2011 com a millor mestre xocolater d’Espanya, assegura que tot comença en una fira a Madrid amb la creació d’unes trufes, que després van convertir en turró i que finalment van seguir millorant amb més matissos i més tècnica. El resultat ha estat un bombó floral, fresc i equilibrat, com també ha reconegut Jaume Cot, director de la revista Dulcypass, que és qui ha impulsat la primera edició d’aquest premi que es va lliurar a Sant Cugat.

Escolta-ho