Dos dels participants del Taste Event de Valldoreix parlen de la cultura del vi a Catalunya

L'activitat, organitzada per la General de Begudes, es farà aquest dissabte al mateix celler

-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
25/05/22 a les 15:11h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

L’interès pels vins, el seu origen, la terra que els acull, el paissatge i els sabors ens porten, d’un temps ençà, a parlar de la cultura del vi. De com ha evolucionat el sector i el producte fins els nostres dies han parlat dos experts amb celler propi: Ramon Masip, del Celler Cairats (DO Montsant), i Marc Tarrida, de la Bodega Bravo Escós (Priorat), al ‘Connectats’. Els dos participaran juntament amb altres cellers en el Taste Event que tindrà lloc aquest dissabte a Valldoreix, organitzat per la General de Begudes, des de migdia i fins a les nou del vespre. A la trobada també participaran productors de cava, cervesa artesana i embotits.

Escolta-ho