Dues propostes de mona de Pasqua perquè puguis fer a casa

La pastisseria Milfulls t'explica pas a pas dues elaboracions diferents, ràpides i senzilles

-->
Enllaç copiat al clipboard

Eva Garrido

M'agrada escoltar i explicar històries que neixen de la proximitat.

Llegir-ne més

M'agrada escoltar i explicar històries que neixen de la proximitat.

Llegir-ne més
18/04/25 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Societat

Maria Agustí, propietària de la pastisseria Milfulls, a Volpelleres, t’ensenya a fer dues mones de Pasqua senzilles perquè puguis fer a casa. La primera recepta és la d’una mona de xocolata i la segona, una mona de nata i mascarpone. Per donar el toc final, la rebostera decora la mona amb ous de xocolata (negre, blanca i amb llet), plomes i pollets. També es pot fer una versió més saludable amb decoracions de fruita i xocolata negra. Tant l’una com l’altra són propostes fàcils, delicioses i que queden ben boniques.