Jordi Carreras, número 25 a les llistes del PPC per a les eleccions espanyoles


  • Comparteix:

Carreras en una imatge d'arxiu

Carreras en una imatge d'arxiu

El president del PP de Sant Cugat, Jordi Carreras, ocupa el número 25 a les llistes del PP de Catalunya per a les eleccions al Congrés del 20 de novembre. Carreras, tot i considerar que no sortirà elegit en aquests comicis espanyols, creu que la seva inclusió a les llistes és una bona notícia per a Sant Cugat.

Segons Carreras, la seva inclusió a les llistes pel Congrés és una bona notícia per a Sant Cugat, ja que es reconeix el treball que ha fet el Partit Popular a la ciutat. El popular donarà màxim suport al partit, tot i que creu que no sortirà elegit.

Jordi Carreras

El meu paper serà el de donar suport des de Sant Cugat a la campanya electoral i a Fernández Díaz.




D'altra banda, Carreras considera que en aquestes eleccions és de vital importància que guanyi el PP per superar la situació de crisi i que l'únic que s'ha de fer és continuar treballant.

Jordi Carreras

El que s'ha de fer és treballar al màxim per convèncer la gent que vagi a votar i per pair el canvi que suposarà que guanyi el Partit Popular.




La llista del PPC al Congrés l'encapçala l'actual diputat a la cambra baixa espanyola, Jorge Fernández Díaz, i la tanca la presidenta de la formació, Alícia Sánchez-Camacho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.