Cugat.cat apropa la campanya de les eleccions espanyoles amb una cobertura especial


  • Comparteix:

Cugat.cat explicarà minut a minut la campanya i la jornada electoral

Cugat.cat explicarà minut a minut la campanya i la jornada electoral

Cugat.cat comença aquesta mitjanit una cobertura especial de la campanya de les eleccions espanyoles. El grup de comunicació multimèdia oferirà entrevistes a candidats, un debat electoral televisat que es podrà seguir en directe al diari electrònic i la ràdio, un seguiment de totes les informacions de campanya i un programa especial el dia de les eleccions.

La cobertura comença amb la tradicional enganxada de cartells al punt de la mitjanit. Cugat.cat elaborarà un vídeo d'aquest tret de sortida i, a partir d'aquest moment, oferirà tots els continguts relacionats amb la campanya a través de tots els seus canals.

El segon divendres de la campanya serà el moment de celebració del debat electoral al grup de comunicació local. A partir de les nou del matí, representants de les formacions debatran les seves propostes en un programa que es podrà seguir per ràdio i que s'oferirà en vídeo 'streaming', en directe, a la web de Cugat.cat. El debat es podrà veure també en qualsevol moment a Cugat tv.

Les entrevistes als candidats arribaran l'última setmana de campanya. De dilluns a divendres, hi haurà una entrevista en directe cada dia a les nou del matí que es podrà seguir al 91.5 de la FM i veure's a Cugat tv.

El dia de les eleccions, Cugat.cat seguirà des de primera hora el transcurs de la jornada amb notícies sobre la participació i el moment del vot dels representants polítics locals. A les vuit del vespre, un programa radiofònic farà un seguiment minut a minut dels resultats a àmbit local, nacional i estatal amb l'anàlisi de diversos comentaristes. En paral·lel, la web de Cugat.cat també recollirà totes les dades i reaccions dels partits locals amb especial èmfasi a les xarxes socials per difondre tota l'actualitat.

L'endemà dels comicis, la tertúlia 'El Gall del Monestir' analitzarà tots els resultats amb membres de les formacions polítiques locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.