Sant Cugat viu aquesta mitjanit l'inici de la campanya electoral espanyola


Temes relacionats

El consistori ofereix a aturats del SOM feina remunerada el 20-N (26/oct/11)

Juli Bou, número 11 a les llistes del Partit Pirata (17/oct/11)

Jordi Carreras, número 25 a les llistes del PPC per a les eleccions espanyoles (14/oct/11)

Miquel Cáceres serà el quart suplent a les llistes del PSC pel 20-N (10/oct/11)

54.880 santcugatencs podran votar a les eleccions del 20-N ( 4/oct/11)


  • Comparteix:

Els ciutadans estan cridats a les urnes el 20N

Els ciutadans estan cridats a les urnes el 20N

La campanya de les eleccions espanyoles comença aquesta mitjanit i ocuparà durant 20 dies l'agenda política municipal. Prop de 55.000 santcugatencs podran exercir el seu dret a vot el 20 de novembre en els 26 col·legis electorals de la ciutat. A més, el sufragi per correu es pot sol·licitar a les oficines de tot l'Estat espanyol fins dijous de la setmana vinent.

Per aquestes eleccions espanyoles, Sant Cugat comptarà amb un col·legi electoral menys que en les eleccions municipals del maig, però n'hi ha tres que canviaran d'ubicació. Els electors que als últims comicis van votar a l'escola bressol Cavall Fort ho faran a l'escola Gerbert d'Orlhac, mentre que els que van acudir al Jutjat de Pau s'hauran de desplaçar fins el PAV3. Per últim, els electors procedents de la zona sud de la Floresta votaran al Casino. El cens inclou gairebé 55.000 santcugatencs i es pot consultar tant per via telefònica com al web municipal, Santcugat.cat.

Per fomentar l'ocupació, l'Ajuntament ha seleccionat 21 persones de la borsa de treball del Servei d'Ocupació Municipal (SOM), que faran el seguiment de les eleccions generals del 20-N com a representants de l'administració. Es tracta de 17 places de titulars i quatre de suplents reservades a llicenciats o diplomats, que s'encarregaran de la recollida i transmissió de les dades electorals. Les inscripcions es van tancar la setmana passada i els candidats ja han estat seleccionats.

El president del PP de Sant Cugat, Jordi Carreras, és el santcugatenc més ben posicionat a les llistes dels partits amb representació al Congrés espanyol, ocupant el número 25 a les llistes populars catalanes. El coordinador del grup municipal del PSC, Miquel Cáceres, també figura a les llistes del partit pel Congrés, en funció de quart suplent. Finalment, la presidenta local d'ERC, Mireia Ingla, formarà part de la candidatura encapçalada per Moisès Broggi al Senat per Esquerra-Catalunya Sí, coalició integrada per Esquerra, Reagrupament i personalitats independents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.