Albert Soler (PSC): 'El programa de Rajoy i Duran i Lleida vol carregar-se l'estat del benestar'


  • Comparteix:

Albert Soler (centre), en un moment de la roda de premsa a la seu local del PSC

Albert Soler (centre), en un moment de la roda de premsa a la seu local del PSC

El número 7 a les llistes del PSC per Barcelona, Albert Soler, ha alertat del perill que pateix l'estat del benestar amb el programa electoral proposat per CiU i PP en un acte a Sant Cugat. Segons ha afirmat aquest diumenge el també l'exsecretari d'Estat per a l'Esport, l'estratègia d'aquests dos partits passa per un canvi de model d'estat basat en un augment de les retallades que el govern de Mas ja està practicant.

El socialista Albert Soler, situat el número 7 de la llista encapçalada per Carme Chacón, ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa aquest diumenge a la seu local del PSC. L'exsecretari d'Estat per a l'Esport ha apuntat que les retallades afectaran d'una manera contundent les zones on governi el PP.

Albert Soler

Allà on governi el PP les retallades a l'Estat del benestar seran claríssimes.


Soler ha afegit que aquestes retallades afectaran també l'assoliment de projectes a la ciutat que encara no s'han dut a terme. En aquest sentit, el socialista ha recordat iniciatives com la cobertura de les pistes de Sant Francesc i la gespa a les pistes de la Guinardera. Segons Soler, justificar l'aturada d'aquests projectes amb una manca d'inversió estatal és faltar a la veritat. Soler ha posat l'exemple de la inversió de l'Estat espanyol al Centre d'Alt Rendiment (CAR), que cobreix el 50% de les instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.