CiU insta a fer front a les forces 'sucursalistes' espanyoles


  • Comparteix:

Els presidents de CiU a la ciutat, Jordi Puigneró i Cristina Paraira, en una imatge d'arxiu

Els presidents de CiU a la ciutat, Jordi Puigneró i Cristina Paraira, en una imatge d'arxiu

CiU insta la ciutadania a apostar pels interessos de Catalunya a Madrid davant les forces 'sucursalistes' del PSOE i el PP. La federació nacionalista afirma que el vot a aquests partits suposa anar en detriment dels interessos dels catalans donada la seva supeditació a la direcció del partit. CiU ha posat l'exemple de les exdiputades santcugatenques al Congrés pel PSC i PP respectivament, Montserrat Colldeforns i Berta Rodríguez, que, segons afirmen, 'han votat sistemàticament en contra dels interessos dels santcugatencs en diferents lleis i mocions'.

En un comunicat, la federació nacionalista ha instat els santcugatencs a fer front amb el seu vot a la 'invisibilitat' dels diputats socialistes i populars catalans a l'hora de portar al Congrés les necessitats del país.

El copresident de CiU a la ciutat Jordi Puigneró ha atribuït la impossibilitat del PSC i el PP de defensar les voluntats catalanes al Congrés a les directrius del seu 'partit mare'.

Jordi Puigneró

El PSC i PP no tenen les mans lliures per poder prendre les decisions que interessin els seus votants.





Segons CiU, es tracta dels primers comicis espanyols on una força catalanista podria guanyar les eleccions a la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Qué sabran uds. de lo que el PP puede hacer o no puede hacer... lo que sí es cierto es que una CIU como la actual en Madrid no aportará nada a los catalanes a no ser más paro e independentismo... Señores que pocos argumentos tienen para descalificar al adversario cuando se retrotraen al pasado y no son capaces de vivir el presente. ¿Acaso les pone nerviosos que el PP de Catalunya pueda ser la segunda fuerza en las Generales?

Maria Dolores Domenech Vicens. Enviat el 6/nov/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.