CiU vol el 100% de les competències del CAR a Catalunya


  • Comparteix:

Xavier Tizón i Jordi Puigneró davant de les instal·lacions del CAR

Xavier Tizón i Jordi Puigneró davant de les instal·lacions del CAR

CiU reclama al govern espanyol el traspàs total del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat a la Generalitat. Aquest és un dels punts del programa electoral de la formació nacionalista per a les eleccions del 20 de novembre, que aquest dimecres ha defensat la secció local davant de les instal·lacions esportives. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha destacat la importància que Sant Cugat estigui present en el programa de la formació de cara a les eleccions espanyoles.

Tizón ha demanat que el Consell Superior d'Esports espanyol traspassi les seves competències del CAR a la Generalitat, de tal manera que el 100% d'aquestes corresponguin al govern català. En cas negatiu, el regidor d'Esports ha assegurat que també seria factible que les aportacions del consell esdevinguin inversions fixes i no variables.

Xavier Tizón

Demanem que les inversions que fan, si no arriba el traspàs definitiu a Catalunya, siguin a import fix perquè es puguin programar les activitats de manera adequada.



Aquest és un dels punts que CiU prioritza de cara a les eleccions del 20 de novembre, en àmbit esportiu. En aquest sentit, Tizón ha subratllat que és molt important que Sant Cugat formi part del programa electoral de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.