CiU vol el 100% de les competències del CAR a Catalunya

Xavier Tizón i Jordi Puigneró davant de les instal·lacions del CAR

Eleccions generals 2011

Publicat el 9/nov/11 per Raquel Ligero

CiU reclama al govern espanyol el traspàs total del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat a la Generalitat. Aquest és un dels punts del programa electoral de la formació nacionalista per a les eleccions del 20 de novembre, que aquest dimecres ha defensat la secció local davant de les instal·lacions esportives. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha destacat la importància que Sant Cugat estigui present en el programa de la formació de cara a les eleccions espanyoles.

Tizón ha demanat que el Consell Superior d'Esports espanyol traspassi les seves competències del CAR a la Generalitat, de tal manera que el 100% d'aquestes corresponguin al govern català. En cas negatiu, el regidor d'Esports ha assegurat que també seria factible que les aportacions del consell esdevinguin inversions fixes i no variables.

Xavier Tizón

Demanem que les inversions que fan, si no arriba el traspàs definitiu a Catalunya, siguin a import fix perquè es puguin programar les activitats de manera adequada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Aquest és un dels punts que CiU prioritza de cara a les eleccions del 20 de novembre, en àmbit esportiu. En aquest sentit, Tizón ha subratllat que és molt important que Sant Cugat formi part del programa electoral de la formació.