El PSC surt en defensa de Colldeforns i acusa Puigneró de 'piròman de la política municipal'


Temes relacionats

CiU insta a fer front a les forces 'sucursalistes' espanyoles ( 6/nov/11)


  • Comparteix:

Villaseñor, esquerra, durant la roda de premsa

Villaseñor, esquerra, durant la roda de premsa

El PSC recorda a CiU que, gràcies al govern socialista, Sant Cugat va rebre una inversió de 21 milions d'euros del fons Zapatero. Els socialistes responen així els nacionalistes, que havien posat en dubte que la diputada santcugatenca del PSC, Montserrat Colldeforns, defensés els interessos de la ciutat al Congrés. En aquest sentit, el PSC acusa el copresident de CiU, Jordi Puigneró, de 'piròman de la política local'.

Segons el PSC, és fals que Colldeforns no hagi servit Sant Cugat, tal com va dir Puigneró. Per argumentar-ho subratllen que, amb l'executiu socialista i amb la santcugatenca al Congrés, s'han invertit 21 milions al municipi que han desencallat projectes com la rehabilitació del Casino de la Floresta. El PSC també destaca el paper de Colldeforns en altres iniciatives com l'apantallament acústic al pas de les vies de Renfe a la ciutat.

El primer secretari socialista, Ferran Villaseñor, ha lamentat les paraules de Puigneró en roda de premsa.

Ferran Villaseñor

Durant les darreres setmanes, Puigneró està fent unes declaracions irresponsables i fa de piròman de la política local en plena negociació per les ordenances fiscals.



El PSC ha insistit a recordar als santcugatencs que és CiU la força que va del bracet amb el PP i n'ha posat com exemples els pactes amb Aznar i l'aliança amb els populars a la Diputació amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, com a vicepresidenta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.